Alla inlägg den 17 juni 2008

Av Josephine - 17 juni 2008 22:00

alltså jag blir galen. ja ha en mp4 som inte funkar att koppla in på denna dator. när ja stoppa i usbkabeln från min walkman till datorn så hoppa de upp en fönster på dataskärmen där de står att ja kopplat till den och frågar om ja vill spela upp filerna eller utforska dom. väljer ja något av dessa alternativ så händer ingenting. inte heller dyker den upp på "den här datorn" så det är helt omöjligt för mig att komma åt eller lägga in filer på den. FATTAR INTE!! varför går de inte?!


kan inte nån teknisk kunnig människa hjälpa mig förstå vad problemet är? o:)


ha inte fått till att få in nån film på den heller. som ja gärna vill ha. värsta praktiskt ju! men självklart så fattar man ju inte hur man gör... suck..

Av Josephine - 17 juni 2008 21:52

jiiiihaaaa! äntligen kommer ja in på min bloggsida :D som sagt haft virus på datorn så man inte kom in nånstans typ. otroligt irriterande. men igår så blev den frisk igen!


orkar inte rabbla upp vad som hänt sen sist. kan inte påstå att de är mycket. vet bara att ja är oerhört less och nästan grinfärdig för ja känner att ja står still i utvecklingen.. vill bara bort! helst nu men ännu hellre redan igår!! pratat med linn ikväll och känner mig peppad att börja ta tag i mitt så kallade liv. de är verkligen nu eller aldrig känns de som.

Ovido - Quiz & Flashcards