Alla inlägg under juni 2008

Av Josephine - 26 juni 2008 20:58

vet inte va de är för fel. har inte haft ork eller lust till nåt i säkert en månad. tröttheten släpper ALDRIG. är helt död på morgonen fast ja (faktiskt) äntligen lärt mig kliva upp. ha ibland snoozat i en timme 8-) inte bra. på kvällen när man komma hem sätter ja mig i soffan och kommer knappt upp. de måste släppa snart tycke man.


ha till synes inte haft ork å uppdatera vahänne heller. men de ha ju som vanligt inte hänt nå vettigt liks ändå så de är väl kanske lika bra haha :P


Sex and the city filmen va iaf bra! över förväntan faktiskt! jättekul att komma iväg å hitta på nåt med mina små kalaspuffar ;) haha! avslutade med en mjukis på donken med dajm M M M!


för övrigt så kan ja meddela att JAG VILL HA NYA UTMANINGAR!! less på å trampa runt på samma jävla ställe varenda daaaag! ge mig något nytt!! NU! ja kan ju lugnt meddela att nedräkningen till 30/8 har definitvt börjat.. ja vet att ja jämt tugga på om de där med att ja är less och uttråkad men ja kan inte sluta tänka på de. känns som att livet bara springer förbi mitt skyltfönster å ja står där inne å tittar på. ska spräcka den där rutan och kasta mig ut. vänta bara ;)

Av Josephine - 22 juni 2008 14:15

Yes! Ikväll blire premiär i Hsand! Hoppas på att vi ska klä upp oss lite i sann SATC anda :D va även sugen på volleyboll ett tag men efter bristande intresse och ett väder som inte va på toppp så la vi de på is. få bli en annan dag.. när den nu än komma..


Av Josephine - 21 juni 2008 17:45

då är man nyss hemkommen från övik och midsommarfirande!

började med ett besök på hembygsgården där de va massa folk. dans kring stång och gubbar å tanter i såna där dräkter som dansa runt.

sedan blev massa lekar som kubb, blåsrörs-skjutning och spelet "med andra ord". och självklart grillning och jordgubbar :D va rätt trevligt. sov över där och for hem idag kring 3. på hemvägen va både jag och mathis så himlans sugen på pizza från chaplin! så vi stannade till där å köpte en pizza som vi delade på i bilen. haha kändes värsta lodigt med de va sjuktligt gott! finns ingen som gör pizzor som chaplin i bjästa! mums!!!


ikväll äre tänkt att vi ska grilla. blir på balkongen vilket ja alltid tycker känns så fel och pinsamt. men vadå. vart ska man grilla då? just de. alla andra gör de ju så. har alltid en hink vatten i beredskap och dessutom består hela huset av sten =)



Av Josephine - 19 juni 2008 21:18

JAAA!!! är helt salig. tre (!!!!) dagars sammansatt ledighet. i cant believe it. underbart är ordet!! att jag har sammanlagt 27 betalda semesterdagar att ta ut är ju inte fy skam heller men dom komma ja inte ha tid att ta ut ändå så dessa gratisdagar i midsommar är underbara :D


sitter å slötittar på simon och tomas. funderar på att göra lite dipp å carrots å slå på en film. bara njuta av ledigheten :D


måste berätta en ful grej som hände igår. jag står utanför ullas och väntar på en korv med bröd. helt plötsligt sticker en typ 50årig kvinna upp sitt huvud framför mig och säger hej värsta glatt! ja vart så jäkla paff för ja ha aldrig sett människan förut! får iaf fram ett litet hej och 1 sekund senare hade hon försvunnit. ser hon senare typ 20 meter längre bort och skrattar generat med sina vänner. HON HADE TAGIT FEL PÅ PERSON! hahaha de är så himla pinsamt varje gång man gör något sånt där! ibland är man verkligen bergsäker på att de är den personen som man tror de är, men icke sa nicke. haha. samma sak hände idag igen i köttdisken på konsum ( lät ju väldigt fräscht de där) ja står å försöker välja kött till grillning i helgen, då en ~30årig kille kommer från ingenstans och säger ett igenkännade HEJ till mig. trodde först han heja på nån annan men nejdå. va mig han tydligen mena, så mitt hej kom typ 10 sekunder senare haha. kände ja han eller?! man blir så osäker.


jaja sluttjattrat på denna sida. nu dipp å film!!

Av Josephine - 18 juni 2008 22:18

ja skrattar så ja få ont i kinderna när ja kolla på dom här godingarna haha så sjukligt söta!

Av Josephine - 18 juni 2008 22:06

ja bli på sånt bra humör när ja hör den här låten! låter bra mycke bättre än allsången från ovan...

Av Josephine - 18 juni 2008 21:47

jaha. de är värsta allsången hos mina älskade grannar nu. turkmusik på maxvolym och ljuva sångröster strömmar in genom mitt fönster. härliga tider.

Av Josephine - 18 juni 2008 21:34

kanske bäst man skriver ett inlägg. känns som att ingen uppdaterar nuförtiden =) idag har inget av värde hänt. enda roliga va att ja fynda lite halsband på guldfynd. dom ha rea på ALLT. ja hängde mest vid 70% rea sektionen :P


äh ja orkar inte engagera mig nå mer nu. är så sjukt slut sedan en vecka tillbaks. don´t know why. alltid trött och helt slut i huvet. man börjar bli gammal..

Ovido - Quiz & Flashcards