Alla inlägg under maj 2009

Av Josephine - 12 maj 2009 15:06

Vilken bra start på den här veckan. Igår storstädade jag och putsade fönstrena. Idag har jag fått tummen ur och ringt runt till försäkringsbolag och fixat med reseförsäkringen. Nu blir mamma nöjd och lugn. :P Jag har ju 45 reseförsäkringsdagar utan extra kostnad genom hemförsäkringen på Folksam. Men dom är så förbannat dyr där på att förlänga reseskydd så jag ringde Länsförsäkringarna och fick en extra försäkring ända till sista augusti för 384 spänn. Perfekt!!! Detta skulle gått på mer än över 1000 spänn hos Folksam. Det lönar sig att jämföra ;)


Nu ska man bara ta sig i kragen och göra sista uppgiften i samhällen också så kan man slappna av sen för då är det bara det roliga kvar med packningen :D


Nu ska jag ner på affärn och köpa nåt att dona ihop till dinner. Tror det blir kebab i pitabröd. Mmm. Ciao!



Av Josephine - 12 maj 2009 12:29


Världens gulligaste unge!



Av Josephine - 10 maj 2009 10:41

Samma dag som jag skrev mitt senaste inlägg om mina gulliga aupairbarn, så såg jag på supernanny på fyran. Inse min chock när jag ser att dom håller till i parken som vi alltid var i i Northampton som ligger på vägen till Chloes skola! Gud vad det kändes konstigt att se de på teve haha! Märkligt sammanträffande..


Igår va vi i övik och shoppade, alldeles för mycket.. Men jag behövde faktiskt lite roliga jobbkläder till Portugal. Dock kändes det hyfsat onödigt när jag idag gick igenom en stor säck med sommarkläder där det gömde sig många godbitar som jag helt glömt bort! Allt detta ligger nu i fina färgsorterade högar över hela lägenheten och ska idag tvättas inför resan!


Aaaa tiden flyger iväg! Fick idag reda på att den engelska tjejen vi ska dela lägenhet med, ska ta med en kompis. Jahapp, kul att hon fråga liksom :P Haha men de går nog bra. Så de bli 4 pangbrudar i en värstinglägenhet mitt i Albufeira, kan ju egentligen inte gå fel ;)


Nu ska ja pyssla vidare. Ciao!


Av Josephine - 8 maj 2009 11:04

Finns inte så mycket att berätta. Dagarna går hysteriskt snabbt och om 2 veckor är man snart på väg till Portugal på obestämd tid. Måste börja planera packningen och sätta igång med projekt tvätta sommarkläder snarast. Har dessutom en dryg uppsats kvar att skriva innan jag kan säga tack och adjö.


Fick se några videos på mina gullungar från england på fb. Saknar de små liven.. Dom har vuxit så mycket på så kort tid. Crazy!


Hittade några bilder som var tagna med webcameran när vi poppade musik på min dator. Chloe älskade att dansa och lyssna på musik. Favoriten var Rock this party med Bob Sinclar och Something kinda oh med Girls Aloud. Snyggast stil haha =) Björn Borg släng dig i väggen ;)



Michael har nu börjat gå och försöker prata. Han har blivit så stor och ännu mer blond =) Gospojken!




Ovido - Quiz & Flashcards