Alla inlägg den 12 februari 2009

Av Josephine - 12 februari 2009 15:44

Gud vad skönt. Provet är gjort. FÖRHOPPNINGSVIS slipper jag tänka på det igen. Jag fick en chock när jag fick provet. Jag hade helt tydligt pluggat fel grejer. Det var 6 disskusionsuppgifter med en a och b del. För högre betyg än G så måste man klara minst 3 b-uppgifter. 4 av 6 A-uppgifter behövs för att gå godkänt. Shit säger jag bara.. Jag hade förväntat mig mer ett prov som var korta frågor och svar liksom. Inte några få frågor som behöver långa invecklade diskussionssvar. Nä nu ska ja lägga den bakom mig. Imorgon får man tillbaka provet och resultatet..


Nu ska jag rensa i alla mina klädsäckar. Har kånkat upp från förrådet. Inte lite tungt heller va! Back to work.

Av Josephine - 12 februari 2009 11:19

Ja ha såna gulliga morföräldrar! Idag fick jag ett alla hjärtansdag kort med posten! Med fotografier i kuvertet. Tyvärr så var kuvertet öppet när jag fick det så jag hoppas inget har fallit ut och att ingen har kollat på kortena.. Dom är så söt som alltid skickar kort vid alla tillfällen =) Tack! <3 Dom är även trogna fans av min blogg ;)



Av Josephine - 12 februari 2009 10:52

Om mindre än 2 timmar är det provdags. Jag är nervös. Men det går som det går. Huvudsaken man får godkänt även om ja alltid vill ha bra betyg. Efter det ska jag försöka göra av med mitt presentkort på Terra. Annars kommer jag säker tappa bort det, och dessutom så kommer jag nog inte handla i Kramfors nu när jag flyttar härifrån. Satte vi få se om ja kommer hem med en gulorange påse idag. Måste komma ihåg att posta adressändringspapperna med. Sedan äntligen hem och börja packa och greja inför flytten! Kommer bli så skönt att få de överstökat och kunna fokusera på träääääääning :D

Av Josephine - 12 februari 2009 10:49


Each day is a gift and not a given right.

Ovido - Quiz & Flashcards