Alla inlägg den 22 juni 2009

Av Josephine - 22 juni 2009 17:01

Hej mina vanner och alla som jag kanner!


VI MAR BRA. Sa alla ni som ar sa oroliga att vi ligger avsmullen i nagon grand nagonstans kan slappna av. Vi har det bra och lever! =)


Idag ar det mandag vilket betyder LEDIG. Vi sov till halv 2 vilket inte var planerat sa dar forsvann mycket av dagen. Men vi ha varit och shoppat lite och nu ska vi ner pa stranden snart. Vi ska ata pa nagon restaurang senare ikvall och sedan ar festen igang =) Forra mandagen da vi var ledig blev det en jakla fest.  Vi festade tom bort Linns telefon fast den blev iofs med all sakerhet stulen. Men anda. Vi hamnade pa Kiss och kom hem kring 7 pa morgonen. Ratt kul att ga ut i gamla stan dar vi jobbar for dar dricker man ju gratis :P Det ar en dodssynd att INTE ga till stallet dar man jobbar da man ar ledig. Det ar en oskriven regel att man maste dit och ta minst en drink. Men vi klagar inte :)


Jobbmassigt sa har inte mycket hant sedan sist. Jobbar och star i som vanligt varje natt. Har dock bytt DJ igen. Aven han kallar mig for hans nya beautiful girlfriend. Haha jag ar poppis bland DJs de ar ju bara att konstatera.


Har inte sa mycket mer att fortalja. Veckorna gar sa himla fort sa jag hinner inte med sjalv. Har varit har i en manad nu men kan inte bestamma mig om det kanns som langre eller kortare tid. En del dagar kanner jag att jag vill aka hem i juli nagon gang, medan vissa stunder kanner jag att jag kan stanna till aug. Time will tell. Chefen bonar och ber att jag ska stanna september ut och till och med oktober men det kommer nog inte handa.


Ne, nu vantar stranden. Over 27 grader i skuggan idag. Ciao!

Ovido - Quiz & Flashcards