Alla inlägg den 5 augusti 2008

Av Josephine - 5 augusti 2008 12:10

vilken morgon!! jag tänkte viga min förmiddag till att börja bocka av min lista som ja gjorde för ett tag sen på saker ja måste göra innan jag far till england den 10/9. hittills har jag:

  •  bokat en tandläkartid imorgon 11.10 ska gå på 565 spänn för en undersökning. JIPPI.
  • ring till akassan för att få klarhet där. slussades runt till 4 olika personer som alla sa olika saker. JÄTTEROLIGT. när ja väl kom rätt så sa hon att dom inte hade telefontid så ja är tvungen att ringa imorn istället. helt otroligt
  • sitter för närvarande i telefonkö till försäkringskassan. just nu är ja nr 134 i telefonkön. väntetiden beräknas ta 26 minuter. inga kommentarer..

Av Josephine - 5 augusti 2008 09:57

helt seriöst. när man bor i lägenhet så slipper man såna där dryga grejer som att skotta å klippa gräs. mm visst, men istället så blir man väckt varenda gång gräset klipps eller snön skottas liks förbenat! VARFÖR måste dom klippa gräset så tidigt på morgon?? de kan dom väl lika gärna göra senare på dagen tycker man! nä istället kör dom igång vid 8 när de vankas gräsklippning. man få nå psykbryt på sånt. höra de där jäkla ljudet å de låter som att dom står i vardagsrummet å trimmar blommorna liksom. snöskottningen förstår ja att dom måste ta så himla tidigt, för folk måste ju kunna ta sig till jobb å allt vad det är. men ingen ha väl hindrats att ta sig ur hemmet pga gräs?

- förlåt att ja kom för sent men de va ingen som hade klippt gräset hemma hos mig.

Av Josephine - 5 augusti 2008 09:44

Så tror ja att mina nya dator heter. haha man märker att ja ha koll :) ja tog nog den mest för att killen i butiken hade en sån å för att den va snygg :P så nu är ja 10000 fattigare men en dator rikare! vi flirta till oss två dataväskor också, dom kosta 600 eg för EN men vi fick två för sammanlagt 300 :D sug på den! tog en jäkla försäkring på skiten med. fick 3 år helförsäkring för priset av ett års försäkring, 1495:-. vet inte om ja va dum eller smart som tog den. men med tanke på att det förhoppningsivs händer en hel del dom närmsta tre åren, så är de kanske inte så dumt! Dom reparerar den gratis vad ja är skulle klanta till de med, och går de inte att laga å får ja en ny laptop,  å de tyckte ja lät rätt bra :P


resan dit. behövs kommentarer? SJÄLVKLART började de regna. och inte lite heller!! visserligen i timrå, men vindrutetorkarna stannade rätt över linns synvinkel. KUL. vi såg inte ett skit å där sitter vi som två gammkäringar och glo ut genom rutan en centimeter ifrån den haha. vi kom iaf fram. men kan meddela att det var med nöd och näppe! helt otroligt.


hittade ingenting roligt att shoppa. köpte en mysig lila huvis på cubus och två adresslappgrejsimojs till resväskorna och en fodral till boardingpasset, passet och andra småkort som man kan behövs när man flyger. smart. å en bh. skitkul shopping, inte =) linn fynda hon! å butiksbiträdet höll på å blåsa hon på 50 spänn men där va man lyhörd minsann! haha. så till slut fick hon betala rätt summa.


sen gick gårdagen mest åt till att finurla med min nya laptop, byta namn på exakt alla låtar i sann liie-anda. å sorterade allt i fina mappar. så nu ska de bli ordning på torpet minsann :D



Ovido - Quiz & Flashcards