Alla inlägg den 12 september 2008

Av Josephine - 12 september 2008 15:12

tjolahopp! andra dagen här och det känns sådär. jobbigt som väntat i början innan man lärt känna familjen. just nu är dom ute på ärenden så jag har ledigt hela eftermiddan. aningen härligt att få vara lite ensam! hade tänkt ta mig en utforskarpromenad men självklart så ser jag att det börjat regna. ska nog ta mig ut ändå. ja ha ju ett paraply med mig så =)


allt är verkligen mer annorlunda här än jag trodde. men jag vänjer mig väl. jag ha märkt att jag börjar längta hem när jag läser bloggar hemifrån så jag måste nog skära ner på de haha =)


ikväll händer nog inte så mycke. vi ska göra pizza så det blir nog gott. sedan är det så svårt att liksom känna av att man kan gå till sitt rum eller koppla från lite. visst, man vill ju vara som en i familjen men ändå så är de svårt att slappna av. att inte heller exakt veta vad jag är menad att göra nu i början tar också mycke på tankekrafterna. jag vill ju inte uppfattas som lat eller ouppfostrad :P skönt att mamman i familjen kommer vara hemma till den 22 så hon kan visa mig allt. jag trivs dock bättre i pappans sällskap. han är lättare att prata med på nåt sätt. det går hittills jättebra med barnen iaf! och det känns ju nästan viktigast.


time will tell how it goes!

Ovido - Quiz & Flashcards