Alla inlägg under juli 2008

Av Josephine - 20 juli 2008 21:16

man känner sig verkligen nöjd när man kommit hem från 1.5 timmes promenad och duschat. nu ska ja nog köra igång några lilla huset på prärien avsnitt. nog den enda i min ålder som älskar den serien =)

Av Josephine - 20 juli 2008 18:44

jag har faktiskt lyckats byta musik på min mp3spelare!!!!!!!!!! yes yes yes yes! så nu ha ja massa bra och nya musica som ja ska poppa varje vaken tid av dygnet :D yey!!!

Av Josephine - 20 juli 2008 16:28

igår va man bjuden på grillning hos pappa och eva i hsand. så jag och min kära syster tog audin å blåste ner. så jäkla rolig biltur. massa bilar börja blinka och vinka till oss på väg ner, så vi blev nervösa att något var fel på bilen eller bättre upp, att dom såg två heta blondiner i bilen! haha. men det skulle senare visa sig att dom bara ville varna för att polisen stod i älandsbro och hade fartkontroll. liiite pinsamt då vi förstod den riktiga anledningen :D väl framme så blev de poker, studsmattehoppning och grillat. mumsfilibaba!! finns väl inge bättre än grilla på sommaren? sen tog vi bilen in till härnösands stadsfest vid elva. ja å andrea gick aldrig in på området någe, kändes värdelöst att betala in oss för 200 spänn sammanlagt då vi ändå inte hade något å göra därinne. så vi spatserade utanför området. såg en skitrolig skylt som en leksaksaffär hade satt upp på sin dörr. bild här nedan. haha så himla roligt. "tänk på barnen". sedan hittade vi världens bästa bänk att sitta på vid vattnet. perfekt utsikt över fyrverkerierna och vi både hörde och såg nordmans publik. så vi va nöjda med de. sedan åkte vi hem. ÄNTLIGEN. hade skrattanfall hela vägen hem ja å andrea. å poppade "boots with the FUUURRRRRRRR"


Idag ringde iaf NYfamiljen. tjänsten gick till en annan tjej, som väntat eftersom de tagit sån lång tid, med längre dagiserfarenhet än mig. lite surt men men. finns väl någon annan familj där ute i världen som vill ha mig =)

I HOPE!


sedan ha ja mest städat här hemma idag, dammtorkat överallt, finns det något tråkigare?? denna lägenhet har en benägenhet att bli dammig fort. vissa lägenheter dammar mer än andra. ska väl slänga ihop en pasta carbonara snart och sen hoppas jag på att HITTA NÅGON SOM VILL SPELA VOLLEYBOLL MED MIG?? :D


Av Josephine - 18 juli 2008 19:26

den här dagen har gått superfort!! massa folk hela dan. en blandning av barnbidrag och riktigt kasst väder har den effekten. insåg för en stund sen att jag faktiskt är LEDIG hela helgen! känns så ovanligt att inte gå upp på lördagar att jag inte vet hur ja ska bete mig ikväll :P helt otroligt härligt att inte behöva tänka på att gå och lägga sig utan man kan ha filmmaraton tex om man så vill de hela natten. its a good life!

Av Josephine - 18 juli 2008 09:06

återigen är man hur trött som helst. denna gång beror de på våra älskade grannar som inte kan hålla käft på kvällar/nätter som vanligt folk. hade precis somnat och vaknade kvart över elva av världens jävla liv ovanför sovrummet. det smäller i golvet, folk springer och jagar varann och skriker hysteriskt och gud vet vad. detta pågick minst en timme. ja tryckte öronpropparna så långt in i skallen som de gick.. till slut somnade ja in men då pga extrem trötthet..

kan ju inte påstå att de hjälpte att klaga. vissa lär sig aldrig...

Av Josephine - 17 juli 2008 20:30

jajemen! ja ha sökt en till familj, på mallis denna gång. till att börja med tre månader med chans till förlängning. perfekt. ha även reggat mig på sts.se så vi få väl se vad som händer. hoppas nån vill ha mig iaf...

Av Josephine - 17 juli 2008 19:25

idag va de en av dom där dagarna när allt går fel. jättejobbigt. jag klev upp i god tid imorse. tänkte att idag ska ja inte stressa. och vad händer? jo som vanligt när jag har mycket tid på mig så sölar jag på och vips så har jag liks förbenat bråttom. sprang runt i nästan panik och hittade inget att ha på mig. min packning sen sthlm ligger fortfarande i högar på sovrumsgolvet och ingen ordning på nånting, med resultatet att jag inte hittar nåt att ha på mig!! vad jag än tog på mig såg de bara fel ut. de slutade med att ja gav upp och halvsprang nerför backen till wörket.


inte ha ja ja fått nåt samtal än idag heller. detta tar verkligen knäcken på mig. vill verkligen.. men de finns inget jag kan göra åt de nu, bara vänta ut de. extremt jobbigt. kollar min mejl varje timme om inte mer, kollar på telefonen hela tiden och tror mig höra ringsignaler. men icke. jaja den som lever får se.


Av Josephine - 16 juli 2008 19:55

jag kan inte sova på nätterna. ligger bara och grubblar över vad jag sa och inte sa på intervjun i fredags, och vad jag BORDE sagt. suck.. så himla svårt att sluta tänka på de. ja mena de är ju en rätt så big deal! dom borde ju höra av sig snart tycke man. så man kan återfå normala nätter igen som mest innehåller sömn och minst grubbel. jaja. är det meningen att jag ska få de, så får jag de. annars finns det något bättre för mig därute.


iaf så fick ja ÄNTLIGEN svar från bonnierbolaget, en bokklubb, som ja råkade gå med i för ett halvår sen typ. dom har helt utan förvarning skickat ut två böcker och en räkning på 257:- till mig. trevlig överraskning, inte. man får ju böcker automatiskt när man är medlem om man inte avbeställer det varje månad, men problemet var att jag inte fått något sånt där blad med erbjudandet och därför inte avbeställt. helt plötsligt så låg de ett paket utanför min dörr med två böcker och en räkning. så jag ringde dom för att förklara situationen, men inget hände när ja kom fram å fick telefonsvarare. provade att mejla men ingen svarade på två dagar så ja skickade ett nytt. IDAG kom äntligen ett svar. ja tror dom blev lite nervösa för ja skrev inget glatt mejl direkt. tänkte att ja ska fan inte va så himla trevlig jämt så jag lät lite upprörd i mejlet. å de funka ju :D dom skrev att dom skulle skicka en returlapp till mig så kunde ja skicka tillbaks böckerna med fakturan portofritt. YES. victory :D


ikväll ser ja fram emot project runway!

Ovido - Quiz & Flashcards