Alla inlägg under augusti 2008

Av Josephine - 27 augusti 2008 20:42

idag var nog den sista gången ja behövde göra iordning ett nytt skyltfönster! jiiiha! tyckte de va skitkul dom första 10 gångerna. sedan blev ja less. trångt å jäkligt. antingen dövarmt eller jättekallt. sedan att man ska stå där å greja på med stora skyltar med magnetlister som ramlar över en hela tiden samtidigt som 80% av kramfors befolkning går förbi å glor gör inte saken bättre! de enda som faktiskt är roligt med de hela, är att ställa ut skorna som ja vill. men nu är det iaf äntligen slut på de :D


imorn börjar omöbleringen av hela butiken. inte heller det ser jag fram emot. fan vilken pessimist ja är haha men ja är ju leeeesssssss. vill ju fara nån gång!!! imorgonbitti far ju idaho. exakt samma tåg och flyg som jag ska ta fast om två veckor dåda. sedan så försvinner linn nästa dag. jag vill också packa, vara nervös å åka!! men min tid kommer väldigt snart. ska bli skönt att va ledig en vecka å ta allt i lugn och ro innan man far. så de bli nog bra.


nu ska ja se finalen av project runway! veckans höjdpunkt!! synd ja redan vet vem som vinner... eftersom ja redan är halvvägs in i nästa säsong så råkade ja se den som vinner i introt till de. fan. men men. ska bli skitkul å se deras kollektioner iaf :D


tjing!

Av Josephine - 25 augusti 2008 22:06

Oh lord won´t you buy me! snacka om shopping deluxe idag haha :D Det märks att lönen rullat in oh yes! Dagen började med härnösandsbesök och siktet inställt på Wedins. Köpte en megastor resväska i lackröd för hör och häpna 279:- ordinariepris 995 :D mm sug på den. De lönar sig att slava på skoaffär må ni tro :P Sedan tog vi en flurry och STOR cola på donken innan vi blåste ner till haga för att Erika å Ida skulle städa ur sin lägenhet. Sedan for ja å idaho till birsta. Målet va en reseadapter till england. Den hittade vi på kjell och company för 49 spänn. Perfa. Sedan så gick vi lös på ja vet inte hur många ställen. Kortet gick varmt idag! Nästan så ja får ångest men ja köpte faktiskt bara bra grejer o:) nu ska vi se, min shoppinglista;


                 HM

  • Ny huvtröja superrosa :D
  • Ännu en huvis grön med stjärnor
  • En vanlig aprikosfärgad top
  • Ett par träningsbyxor svarta
  • Ett par sovshorts lila

              Cubus

  • Blå vanlig tröja
  • Svart vanlig tröja
  • Rosa/svart rutig sjal
  • Röda (!) jeans

             Kicks

  • Björn Axén repair serum
  • Hårsnoddar

            Åhléns

  • Nivea eye make-up remover
  • Nytt tandborstfodral ljusblå
  • Neutrogena rapid clear treatment
  • Nya Ldb deon med shea oil. Luktar jättegott!

          Akademibokhandeln

  • Pocket Linda Rosing Den nakna sanningen
  • Pocket Pamela Anderson Star
  • Pocket Jenny Leeb Grevgatan 22

         Wedins

  • Två diadem
  • En till stor resväska 75 cm Lackröd svinsnygg!

       Kjell & company

  • Reseadapter

       Käk

  • Mcflurry med dajm och cola på Donken
  • Pizza på Donatella
  • Gotta på JamJam

Sådär! Nu fick jag nog med allt! Blev mycket färgglatt men de är för att jag äger typ bara svart å det känns så tråkigt. Helst när ja ska umgås med barn. Mycket härligare med färger! Så nu ha ja piffat till min garderob lite =)

När ja kom hem sedan så hade ja ett paket nedstucket i mitt brevinkast. De va pippi boken på engelska som ja beställt som ja ska ge som present när ja kommer fram till Northampton! Ska slå in den i lite fina papper å piffa till med krusiduller så är den kirrad sen! Great!!


Av Josephine - 24 augusti 2008 16:15

ja vet inte vad ja ska skriva riktigt. orkar egentligen inte. är bakis, trött å allmänt less. men vi va iaf i sollebolle igår the gang! sista partykvällen på ett bra tag ihop! sad but true. men vi ska satsa på nyårfirande i portugal! ja å ida lär väl drinka på i London men pimpen är ju på fel sida kanalen.


som VANLIGT kom vi inte hem igårnatt. blev inte ens 2 timmars sömn hos erika innan vi gick upp 6.15 imorse för att powerwalka i linda rosing anda till busstation för att ta bussen. va jääävligt kallt å inte hade man vett nog att ha en jackjäkel heller. smurto!! men men. förkylningen kommer sitta som en fläskläpp snart. tro mig. va 5 grader imorse. underbara sverige en augustimorgon. happy day. svammel svammel. ja vill ha en sylospizza nu.

Av Josephine - 21 augusti 2008 12:30

det har spöregnat i flera timmar nu. det lär bli gummistövlar på nu när ja ska traska ner till jobbet. ska bara måla på masken så är ja redo! å just de. hitta nåt vettigt att ha på sig. suck. finns de nå tråkigare när garderoben är a mess!!

Av Josephine - 21 augusti 2008 10:14

sitter å ser på supernanny nu på fyran. shit ja säger då de. är "mina" unga sådär så bryter ja ihop haha! men de tro ja inte, hoppas iaf =) min lilla tjej ser så snäll ut så å lillgrabben är ju bara några månader så han ska väl inte göra uppror =) men vi få väl se. tror de är väldigt extrema barn i dom där programmen. total brist på respekt för allt och alla. men de är ju föräldrarnas fel. alla föds ju goda å snälla, sedan så formas man av miljö och av människorna runt omkring en. tror ja iaf! men annars så tycker ja att man lär sig bra uppfostringsmetoder genom att se på nannyprogram. små tricks för att få livet att funka på bra med rutiner.

Av Josephine - 20 augusti 2008 21:00

Exakt 21 dagar kvar idag!! Onsdag om 3 veckor far biiiinissss!!!

Av Josephine - 20 augusti 2008 20:56

Jag fick se bilder idag på mitt rum i england samt på badrummet. Nyrenoverat och fint! Duschen såg väldigt lyxig ut :D Dessutom badkar. Rummet va ju inte superstort direkt men en bamsestorsäng som såg jätteskön ut, en nya byrå och garderob i mörkt trä, och en platt-tv  i hörnet framför sängen. Ett stort fönster också med fin utsikt eftersom ja bor på övervåningen! De bli nog bra de där =)

Av Josephine - 19 augusti 2008 10:00

först nu kom ja på vad ja drömde inatt. ja slog ut en tand! usch ja hata drömma om att man tappar tänder för drömmarna är ofta så verkliga så man är helt panikslagen i drömmen. fyyyyy. ja vill ha kvar mina tänder tack! drömmer man om tänder så ha de med pengar att göra. hmm undra om de är bra eller dåligt :P


ska göra iordning mig nu sen ska ja möta upp mina kalaspuffar på skafferiet eller vart dom nu tagit vägen. sedan väntar hard work all week long!

Ovido - Quiz & Flashcards